Ο Γερμανικός οίκος κατασκευής ιατροτεχνολογικών προϊόντων Somatex Medical προμηθεύει την ελληνική αγορά για 20 και πλέον χρόνια. Ειδικεύεται στην κατασκευή επεμβατικών αναλώσιμων προϊόντων για την διενέργεια διαφόρων κλινικών πράξεων. Κύριο χαρακτηριστικό των προϊόντων αυτών η υψηλή ποιότητα και ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος.

 

Somatex Duo System Επανατοποθετούμενο, διπλό, οδηγό σύρμα μαστού

Τοποθέτηση σε μαστογράφο:

Ο ειδικός σχεδιασμός του οδηγού σύρματος σε σχήμα ω εξασφαλίζει αφενός μεν την σταθερή παραμονή στο σημείο επιλογής αλλά και την δυνατότητα επανατοποθέτησης όταν αυτό απαιτείται. Διατίθεται σε δυο εκδόσεις DuoSystem για φυσιολογικό μαστό και Tuloc για μαστό υψηλής πυκνότητας. Επίσης σε έκδοση MRI

Somatex Premium  Επανατοποθετούμενο διπλό, οδηγό, σύρμα μαστού

Τοποθέτηση σε υπέρηχο :

Για την τοποθέτηση οδηγού σύρματος μαστού με απεικόνιση σε υπέρηχο και λόγω της χρήσης της κεφαλής του υπερήχου, τα οδηγά σύρματα Duo System και Tuloc διατίθενται με ειδική χειρολαβή εξαγωγής με το ένα χέρι. Τα αντίστοιχα προϊόντα Duo Premium και Tuloc Premium είναι επίσης επανατοποθετούμενα και διπλής αγκίστρωσης.

Somatex clip marking

Markers μαστού εξαιρετικής σταθερότητας και απεικόνισης

3Εμφυτεύσιμοι δείκτες για την παρακολούθηση περιοχής βιοψίας ή ακτινοθεραπείας ή γενικότερα σημείου στο μαστό. Επιτρέπει την ακριβή σήμανση για μακροχρόνια παρακολούθηση ύποπτων μορφωμάτων του μαστού με διάφορες απεικονιστικές μεθόδους. Κύρια η υψηλότατη ηχογένεια και η σταθερότητα στη διάρκεια του χρόνου. Επιλογή διαφόρων σχημάτων και μεγεθών ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ασθενούς.

 Tumark Professional                                                            Tumark Q

Tumark Trio                                                                            Tumark Vision

Tumark MRI

Somatex Biopsy Handy 

Ημιαυτόματη Βελόνα βιοψίας ιστοτεμαχίου  :

Ημιαυτόματη βελόνα βιοψίας ιστοτεμαχίου Biopsy handy για την εύκολη και ανώδυνη λήψη δείγματος μαλακού ιστού για ιστολογική εξέταση. Το δείγμα συλλέγεται σε "θήκη" μήκους 20mm ενώ η άκρη της βελόνας είναι ηχογενής καθώς και διαβαθμίσεις κατά μήκος αυτής. Για λήψεις πολλαπλών δειγμάτων διατίθεται αντίστοιχος οδηγός. Η χειρολαβή είναι κατασκευασμένη από ABS ενώ το μικρό βάρος και η ποιότητα κατασκευής διασφαλίζουν επιτυχημένη λήψη δείγματος.

Αυτόματη βελόνα βιοψίας SomacoreΑυτόματη βελόνα βιοψίας Somacore Somatex Somacore

          Αυτόματη βελόνα βιοψίας :                              

Αυτόματη βελόνα βιοψίας ιστοτεμαχίου Somacore Verify με δυνατότητα επανατοποθέτησης (Delay mode) και επιλογή μήκους δείγματος 10mm ή 20mm. Κατάλληλη για χρήση με το ένα χέρι καθώς διαθέτει δυο κουμπιά ενεργοποίησης. Ακτινοσκιερό άκρο αλλά και διαγραμμίσεις ανά εκατοστό κατά μήκος της βελόνας. Διατίθενται και τα αντίστοιχα θηκάρια για λήψη πολλαπλών δειγμάτων. Μεγέθη 14G-20G και μήκος 100mm - 250mm. 

 

Βελόνα βιοψίας Core Biopsy για Bard Magnum® Βελόνα βιοψίας Core Biopsy για Bard Magnum®

Somatex Core Biopsy 

Βελόνα βιοψίας για το σύστημα Bard Magnum® 

Βελόνα βιοψίας ιστοτεμαχίου Core Biopsy μιας χρήσης για το αυτόματο σύστημα Bard Magnum®. Εξαιρετικά χαρακτηριστικά κατασκευής και εξασφαλισμένη λήψη ποιοτικού δείγματος. Ηχογενές άκρο καθώς και διαγράμμιση ανά εκατοστό με χρωματική κωδικοποίηση ανά μέγεθος. Διαστάσεις 14G - 20G και 100mm - 250mm.

Προγεννητική διάγνωση :

Somatex Antenatal needles 

Βελόνα αμνιοκέντησης :

Εξαιρετικά ατραυματική και ηχογενής βελόνα αμνιοκέντησης Antenatal puncture needle. Η ειδική επίστρωση που διαθέτει την καθιστά πολύ εύκολη στην είσοδό της ενω η σύνδεση luer lock διασφαλίζει ικανοποιητική λήψη δείγματος. 

Somatex Antenatal Needles 

Σύστημα λήψης τροφοβλάστης :

Η διπλή βελόνα Transabdominal Chorionic Biopsy Set είναι κατάλληλη για την λήψη χωριακών λαχνών. Η βελόνα-οδηγός είναι εξαιρετικά ατραυματική για τη μαμά και πολύ ηχογενής για τον ιατρό με ειδική επίστρωση για εύκολη εισαγωγή αλλά και διαβαθμίσεις μήκους. Η αποσπώμενη λαβή αλλά και η σύνδεση luer lock εξασφαλίζουν επιτυχημένη κλινική πράξη.  

Somatex Antenatal needles 

Σύστημα βιοψίας τραχήλου :

Ο καθετήρας Transcervical Chorionic Biopsy Set είναι κατασκευασμένος για την εύκολη βιοψία τραχήλου. Η αιχμηρή κατασκευή του διασφαλίζει ατραυματική είσοδο ενώ η άκρη του είναι ηχογενής με πολύ καλή απεικόνιση στον υπέρηχο. Ο καθετήρας διαθέτει σύνδεση                                                   luer lock.

Somatex Antenatal needles 

Εμβρυακή έμφραξη ουροποιητικού :

Το προϊόν Intra Uterine Shunt είναι κατασκευασμένο κυρίως για LUTO ή γενικότερα για να αντιμετωπιστούν περιπτώσεις όπου το έμβρυο παρουσιάζει έμφραξη και συσσώρευση υγρών σε πνεύμονες, νεφρά και ουροποιητικό σύστημα. Είναι κατασκευασμένο από εύκαμπτο nitinol το οποίο προσαρμόζεται απόλυτα στην κινητικότητα του νεογνού.

Video σε υπέρηχο

Somatex Follicle Aspiration 

Καθετήρας ωοληψίας

Οι καθετήρες ωοληψίας της Somatex είναι κατασκευασμένοι με τις υψηλότερες Γερμανικές προδιαγραφές ποιότητας. Διαθέτουν εργονομική λαβή και εξαιρετική ηχογένεια  τόσο στην αιχμή όσο και κατά μήκος του αυλού.

Διπλός καθετήρας ωοληψίαςSomatex Follicle Aspiration Double 

Καθετήρας ωοληψίας διπλός

33Οι καθετήρες ωοληψίας της Somatex είναι κατασκευασμένοι με τις υψηλότερες Γερμανικές προδιαγραφές ποιότητας. Διαθέτουν εργονομική λαβή και εξαιρετική ηχογένεια  τόσο στην αιχμή όσο και κατά μήκος του αυλού.

Embryo transfer setEmbryo transfer setSomatex Embryotransfer 

Καθετήρας εμβρυομεταφοράς

Κατασκευασμένος από απαλό, εύκαμπτο και χαμηλής τριβής υλικό υποστηρίζει την σωστή τοποθέτηση του εμβρύου ενω παράλληλα εξασφαλίζει την προστασία του ενδομητρίου. Διατίθεται μεμονωμένα ή ως σετ μαζί με οδηγό.

Καθετήρας σπερματέγχυσηςΚαθετήρας σπερματέγχυσηςSomatex Insemination 

Καθετήρας σπερματέγχυσης

Ειδικός  καθετήρας σπερματέγχυσης εξαιρετικά ορατός στον υπέρηχο και ατραυματικός. Ο σχεδιασμός του εξασφαλίζει και την βέλτιστη απόθεση του σπέρματος.

TBNATBNASomatex Broncho cut Expert 

Βελόνα TBNA & ΤΒΝΒ

Η διαβρογχική δια βελόνης ανναρόφηση με την βελόνα Broncho Cut Expert της Somatex αποτελεί μια εναλλακτική στην χειρουργική βιοψία, πιο ήπια για τον ασθενή. Είναι συμβατή με βρογχοσκοπικό κανάλι διαμέτρου 2.0 έως 2.6mm. Σημαντικό χαρακτηριστικό οι δυο θέσεις κλειδώματος στην χειρολαβή.

Lung markerLung marker

Somatex Lung marker 

Επανατοποθετούμενος marker πνεύμονα

Το Lung marker system είναι σχεδιασμένο για την προεγχειρητική σήμανση μη ψηλαφητών όγκων στον πνεύμονα και την στοχευμένη καθοδήγηση για την αφαίρεση αυτών μέσω VATS. Το σπειροειδές σχήμα του επιτρέπει την διορθωτική επανατοποθέτησή του.

Video χρήσης και εξαγωγής

Somatex καθετήρας one stepSomatex καθετήρας one stepSomatex Drainage 

One step καθετήρας παροχέτευσης

3

Γενικός καθετήρας άμεσης εισόδου, τύπου pigtail με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής για διάφορες εφαρμογές παροχέτευσης. Διατίθεται σε διάφορα σετ ανάλογα με την απαιτούμενη χρήση. Ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα η σταθερότητα και διεισδυτικότητά του.

Seldinger καθετήρας SomatexSeldinger καθετήρας SomatexSomatex Drainage 

Καθετήρας παροχεύτεσης Seldinger

Γενικός καθετήρας παροχέτευσης με χορδή αναδίπλωσης κατάλληλος για παροχεύτευση δύσκολων και μη προσπελάσιμων οργάνων με την χρήση της τεχνικής Seldinger. Πολύ ικανοποιητικές επιδόσεις απορρόφησης και διεισδυτικότητας αλλά και αντίθεσης στην ιατρική εικόνα.

  

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?